Dit model is vernoemd naar de Hindu God Shiva. Zijn voornaamste taak was om het algehele welzijn van mensen te bevorderen en het kwaad te verminderen. De verhalen over deze God brengen een belangrijke boodschap mee: wie goed doet, goed ontmoet!

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

100% katoen.

Shiva Broek Andhera Washing

Comfortabele en stoere broek van 100% katoen. Donkerblauw met zwarte cirkels aan de zijkant ter hoogte van de knieën. Binnen in de cirkels handige grote zakken met ritsen. Voor mannen en vrouwen.
€44,75

Shiva Broek Bangaini Washing

Comfortabele en stoere broek in paarse washing van 100% katoen. Met cirkels aan de zijkant ter hoogte van de knieën. Binnen in de cirkels handige grote zakken met ritsen. Voor mannen en vrouwen.
€44,75

Shiva Broek Bhora Washing

Comfortabele en stoere broek met bruine washing van 100% katoen. Cirkels aan de zijkant ter hoogte van de knieën. Binnen in de cirkels handige grote zakken met ritsen. Voor mannen en vrouwen.
€44,75

Shiva Broek Dhosar Kala

Comfortabele en stoere broek van 100% katoen. Zwart met grijs. Met cirkels aan de zijkant ter hoogte van de knieën. Binnen in de cirkels handige grote zakken met ritsen. Voor mannen en vrouwen.
€44,75

Shiva Broek Dhosar Washing

Comfortabele en stoere broek in grijze washing van 100% katoen. Met cirkels aan de zijkant ter hoogte van de knieën. Binnen in de cirkels handige grote zakken met ritsen. Voor mannen en vrouwen.
€42,75

Shiva Broek Firoza Washing

Comfortabele en stoere broek in turquoise washing van 100% katoen. Met cirkels aan de zijkant ter hoogte van de knieën. Binnen in de cirkels handige grote zakken met ritsen. Voor mannen en vrouwen.
€44,75
Top