SIERADEN

Welkom bij de sieradenafdeling van Karidi. Hier is een sieraad niet alleen voor de sier, maar ook een item met een lange reis achter de rug. Het sieraad heeft een verhaal. Wanneer je het draagt, draag je dit verhaal met je mee. Ook geef je het sieraad een nieuwe reis, een nieuw verhaal. Met het dragen van een sieraad vertel je een verhaal over jezelf. Elk mens is uniek; maak jouw uiterlijk ook uniek met Karidi’s sieraden.

* Alle sieraden worden duurzaam geleverd in gerecyclede verpakking van karton, stof of Hindi krantenpapier.

Bindi groot Glitter Mix

Losse delen gekleurde glitter mix bindi's voor op het voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€4,25

Bindilijm

Door middel van deze huidvriendelijke lijm kan je jouw favoriete bindi vaker gebruiken. Behandel de bindi zorgvuldig, dan kan je de bindi zo vaak als je wilt opnieuw op het gewenste lichaamsdeel plakken. Ook is bindi lijm goed te gebruiken als wimperlijm, deze klontert niet!
€2,75

Bovenarmband Amulet Mozaïek Bloem Nila

Goudkleurige gebroken cirkel voor om de bovenarm van messing. Aan de uiteinden twee amuletten van mozaïek. Daarop te zien een gouden bloem met blauwe achtergrond.
€16,75

Bovenarmband Breed Nila

Sieraad voor de brede bovenarm van alloy metaal. Open cirkel van zilverkleurig metaal. Aan de twee uiteinden blauwe stenen. Wikkel het om je arm zodat de stenen naast elkaar staan.
€16,75

Bovenarmband gouden balletjes

Goudkleurige armband voor de bovenarm van messing. Aan de twee uiteinden gouden balletjes, subtiel en sierlijk. Verstelbaar in grootte.
€16,75

Driepunt Groene Kwarts Armbandring

Goudkleurige polsarmband van messing. Verbonden aan ring met drie kettingen. Die loopt over de rug van de hand. Achterzijde van de armband is open. Versiert met prachtige groene stenen. Groene kwarts absorbeert elektromagnetische straling (van telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling.
€18,75
Top