SIERADEN

Welkom bij de sieradenafdeling van Karidi. Hier is een sieraad niet alleen voor de sier, maar ook een item met een lange reis achter de rug. Het sieraad heeft een verhaal. Wanneer je het draagt, draag je dit verhaal met je mee. Ook geef je het sieraad een nieuwe reis, een nieuw verhaal. Met het dragen van een sieraad vertel je een verhaal over jezelf. Elk mens is uniek; maak jouw uiterlijk ook uniek met Karidi’s sieraden.

Alle sieraden worden duurzaam geleverd in gerecyclede verpakking van karton, stof of Hindi krantenpapier, afhankelijk van de grootte.

JE SIERAAD HEEFT EEN HOGER DOEL

Karidi’s voorkeur gaat uit naar bedrijven om zaken mee te doen waar in ieder geval vrouwen werken, maar ultiem is natuurlijk wanneer een vrouw er de baas is. Het bedrijf waar Karidi de meeste sieraden laat ontwerpen en inkoopt, wordt gerund door een vrouw en heeft enkel vrouwelijke werknemers. Op deze manier draagt Karidi haar steentje bij aan de weg naar gelijkwaardige posities voor vrouwen en mannen.

Bindilijm

Door middel van deze huidvriendelijke lijm kan je jouw favoriete bindi vaker gebruiken. Behandel de bindi zorgvuldig, dan kan je de bindi zo vaak als je wilt opnieuw op het gewenste lichaamsdeel plakken. Ook is bindi lijm goed te gebruiken als wimperlijm, deze klontert niet!
€0,00

Bovenarmband Amulet Mozaiek Bloem Blauw

Goudkleurige gebroken cirkel voor om de bovenarm. Aan de uiteinden twee amuletten van mozaïek. Daarop te zien een gouden bloem met blauwe achtergrond.
€14,75

Bovenarmband gouden balletjes

Goudkleurige armband voor de bovenarm. Aan de twee uiteinden gouden balletjes, subtiel en sierlijk. Verstelbaar in grootte.
€12,75

Bovenarmband Groot Nila

Sieraad voor de brede bovenarm. Open cirkel van zilverkleurig metaal. Aan de twee uiteinden blauwe stenen. Wikkel het om je arm zodat de stenen naast elkaar staan.
€14,75
Top