SIERADEN

Welkom bij de sieradenafdeling van Karidi. Hier is een sieraad niet alleen voor de sier, maar ook een item met een lange reis achter de rug. Het sieraad heeft een verhaal. Wanneer je het draagt, draag je dit verhaal met je mee. Ook geef je het sieraad een nieuwe reis, een nieuw verhaal. Met het dragen van een sieraad vertel je een verhaal over jezelf. Elk mens is uniek; maak jouw uiterlijk ook uniek met Karidi’s sieraden.

* Alle sieraden worden duurzaam geleverd in gerecyclede verpakking van karton, stof of Hindi krantenpapier.

Dubbelpunt Jade Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand loopt. Versiert met prachtige turquoise stenen. Jade geeft daadkracht om ideeën in de praktijk te brengen, maakt je creatief en vindingrijk. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€18,75

Duimring Vlecht

Gevlochten zilverkleurige ring voor om de duim. Verstelbaar in maat door de opening aan onderzijde.
€9,56

Enkelbandje Sierlijke Golf

Patroontje van grote diamanten met daaronder drie kleine. Een platte ‘gourmette’ ketting in golvende vorm. Glimt & glanst voor een stralende look. Haaksluiting.
€13,75

Grote Bindi ॐ Flower Gulabi

Plak deze roze bloem met ॐ bindi op je voorhoofd of ter decoratie op je bovenarm of andere lichaamsdelen.
€3,25

India Oorbellen Mozaïek Narangi

Platte, kegelvormige oorbellen. Goudkleurig. Versiert met mozaïek in oranje en zwart.
€7,75

India Oorbellen ॐ Goud Dotwork Rond

Platte, ronde oorbellen. Het ॐ symbool en daar omheen dotwork: kleine stippeltjes die tezamen diepte geven. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€5,06
Top