SIERADEN

Welkom bij de sieradenafdeling van Karidi. Hier is een sieraad niet alleen voor de sier, maar ook een item met een lange reis achter de rug. Het sieraad heeft een verhaal. Wanneer je het draagt, draag je dit verhaal met je mee. Ook geef je het sieraad een nieuwe reis, een nieuw verhaal. Met het dragen van een sieraad vertel je een verhaal over jezelf. Elk mens is uniek; maak jouw uiterlijk ook uniek met Karidi’s sieraden.

* Alle sieraden worden duurzaam geleverd in gerecyclede verpakking van karton, stof of Hindi krantenpapier.

Ketting Glazen Kraal Hara

Een basic versiering voor om jouw hals van groene kralen. Met draaisluiting.
€5,06

Ketting Zilver Lapis Lazuli

Een prachtige blauwe steen aan een ketting (echt zilver). Lapis Lazuli maakt je eerlijk en oprecht. Het helpt je innerlijke waarheid te vinden en deze te accepteren. Ook verkrijgbaar zonder ketting info@karidi.nl.
€18,75

Kleurmix Bindi Rond Bloem

Plak deze bloem bindi op het voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€2,25

Kleurmix Bindi Speels Mat

Plak deze zwart met kleurenmix bindi op je voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€2,25

Leren Armband Dubbel Zwart

Dubbele zwarte leren bandjes. Met schuifsluiting van leren touwtjes.
€5,81

Meerpunt Paars Armband Ring Goudkleurig

Goudkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine paarse diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75
Top