SIERADEN

Welkom bij de sieradenafdeling van Karidi. Hier is een sieraad niet alleen voor de sier, maar ook een item met een lange reis achter de rug. Het sieraad heeft een verhaal. Wanneer je het draagt, draag je dit verhaal met je mee. Ook geef je het sieraad een nieuwe reis, een nieuw verhaal. Met het dragen van een sieraad vertel je een verhaal over jezelf. Elk mens is uniek; maak jouw uiterlijk ook uniek met Karidi’s sieraden.

* Alle sieraden worden duurzaam geleverd in gerecyclede verpakking van karton, stof of Hindi krantenpapier.

Bindi Groot Fluo Kala

Losse delen fluorescerende en zwarte rondjes bindi's voor op het voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€4,25

Bovenarmband Amulet Mozaïek Bloem Hara

Goudkleurige gebroken cirkel voor om de bovenarm van messing. Aan de uiteinden twee amuletten met groen mozaïek. Daarop te zien gouden bladeren in de vorm van een bloem.
€16,75

Bovenarmband Breed Lal

Sieraad voor de brede bovenarm van alloy metaal. Open cirkel zilverkleurig metaal. Aan de twee uiteinden donkerrode stenen. Wikkel het om uw arm zodat de stenen naast elkaar staan.
€16,75

Bovenarmband gouden vlinder

Subtiele goudkleurige armband voor de bovenarm van messing. In de vorm van een vlinder. Verstelbaar in grootte.
€16,75

Bovenarmband zilveren spiraal

Subtiel en dunne armband voor de bovenarm van alloy metaal gevormd in sierlijke golven. Verstelbaar in grootte.
€16,75

Driepunt Zonnesteen Armbandring

Goudkleurige polsarmband van gemiddelde dikte, verbonden aan ring met meerdere platte kettingen, die loopt over de rug van de hand. Achterzijde van de armband is open. Versiert met glinsterende bruine stenen. Zonnesteen heeft dezelfde werking als de zon en brengt levensvreugde, optimisme en een goed humeur.
€18,75
Top