SIERADEN

Welkom bij de sieradenafdeling van Karidi. Hier is een sieraad niet alleen voor de sier, maar ook een item met een lange reis achter de rug. Het sieraad heeft een verhaal. Wanneer je het draagt, draag je dit verhaal met je mee. Ook geef je het sieraad een nieuwe reis, een nieuw verhaal. Met het dragen van een sieraad vertel je een verhaal over jezelf. Elk mens is uniek; maak jouw uiterlijk ook uniek met Karidi’s sieraden.

* Alle sieraden worden duurzaam geleverd in gerecyclede verpakking van karton, stof of Hindi krantenpapier.

Dubbelpunt Rode Barnsteen Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand heen loopt. Versiert met prachtige rode stenen. Barnsteen maakt je flexibel, open, spontaan en zorgeloos. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€18,75

Duimring Blokjes

Brede ring voor om de duim. Versiert met vierkantjes.
€7,31

Gouden Bindi Kiem

Plak deze zwart met gouden bindi op het voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€2,25

Grote Bindi ॐ Flower Lal

Plak deze rode bloem met ॐ bindi op je voorhoofd of ter decoratie op je bovenarm of andere lichaamsdelen.
€3,25

India Oorbellen Mozaïek Safed

Platte, kegelvormige oorbellen van messing. Goudkleurig. Versiert met mozaïek in wit, bruin en zwart.
€7,75

India Oorbellen YinYang Zilver Rond

Platte, ronde oorbellen van alloy metaal. Yin Yang: de interactie van twee energieën, niet volledig zwart of wit. Net zoals de dingen in het leven niet volledig zwart of wit zijn en ze kunnen niet zonder elkaar bestaan.
€5,06
Top