SIERADEN

Welkom bij de sieradenafdeling van Karidi. Hier is een sieraad niet alleen voor de sier, maar ook een item met een lange reis achter de rug. Het sieraad heeft een verhaal. Wanneer je het draagt, draag je dit verhaal met je mee. Ook geef je het sieraad een nieuwe reis, een nieuw verhaal. Met het dragen van een sieraad vertel je een verhaal over jezelf. Elk mens is uniek; maak jouw uiterlijk ook uniek met Karidi’s sieraden.

* Alle sieraden worden duurzaam geleverd in gerecyclede verpakking van karton, stof of Hindi krantenpapier.

Ketting Glazen Kraal Safed

Een basic versiering voor om je hals van witte kralen. Met draaisluiting.
€5,06

Ketting Zilver Jade Hart

Een krachtige steen aan een ketting (echt zilver). Aventurijn stimuleert tolerantie en geduld en bevordert besluitvaardigheid, volharding. De steen absorbeert tevens elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers). Ook verkrijgbaar zonder ketting info@karidi.nl.
€10,75

Kleurmix Bindi Goldpoint

Plak deze kleurenmix met gouden balletjes bindi op je voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€2,25

Kleurmix Bindi Rond Mini Mix

Plak deze ronde bindi op het voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€2,25

Leren Armband Dubbel Lichtbruin

Dubbele lichtbruine leren bandjes. Met schuifsluiting van bruine leren touwtjes.
€5,81

Meerpunt Totagroen Armband Ring Zilverkleurig

Zilverkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine lichtgroene diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75
Top