Deze bovenarmbanden zijn versierd met krachtige edelstenen. Alle stenen hebben een bepaalde werking, een bepaalde invloed. Bij het uitkiezen van de steen kiest men vaak niet op basis van het effect, maar op basis van de aantrekkingskracht. Karidi’s bovenarmbanden zijn origineel. Bekijk door welke steen jij je aangetrokken voelt.

Zonnesteen Bovenarmband Zilverkleurig

Subtiele armband voor om de bovenarm van alloy metaal. In de vorm van een slinger. Versiert met glinsterende bruine stenen. Zonnesteen heeft dezelfde werking als de zon en brengt levensvreugde, optimisme en een goed humeur.
€21,75

Jade Bovenarmband Zilverkleurig

Subtiele zilverkleurige armband voor om de bovenarm van alloy metaal. In de vorm van een slinger. Versiert met prachtige blauwgroene stenen. Jade geeft daadkracht om ideeën in de praktijk te brengen, maakt je creatief en vindingrijk.
€21,75

Groene Kwarts Bovenarmband Goudkleurig

Subtiele goudkleurige armband voor om de bovenarm van messing. In de vorm van een slinger. Versiert met prachtige blauwe stenen. Toermalijn reinigt je aura en lichaam en verwijdert negatieve energie.
€21,75

Bovenarmband Zilverkleurig Zonnesteen

Armband voor om de bovenarm van alloy metaal. Versiert met glinsterende bruine edelstenen. Zonnesteen heeft dezelfde werking als de zon en brengt levensvreugde, optimisme en een goed humeur.
€28,75

Bovenarmband Zilverkleurig Lapis Lazuli

Armband voor om de bovenarm van alloy metaal. Versiert met glinsterende blauwe stenen. Een prachtige blauwe steen. Lapis Lazuli maakt je eerlijk en oprecht. Het helpt je innerlijke waarheid te vinden en deze te accepteren.
€28,75

Bovenarmband Zilverkleurig Onyx

Armband voor om de bovenarm van alloy metaal. Versiert met zwarte Onyx edelstenen. Onyx helpt in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen.
€28,75
Top