Bomen vormen onze voornaamste bron van zuurstof en maken ons leven op aarde mogelijk. Met deze Tree of Life batikdoek laat je zien dat je de bomen en hun functie respecteert en vereert.

Batikdoek Bos Hara

Batikdoek met groene tie dye achtergrond en zwarte bomen zonder bladeren. Vanuit het perspectief liggend op de grond in het bos. Kan zowel horizontaal als verticaal bekeken worden.
€24,75

Batikdoek Bos Mix

Prachtige tie dye doek met roze, geel en blauw. Zwarte bomen zonder bladeren. Vanuit het perspectief alsof je ligt op de grond van het bos. Kan zowel horizontaal als verticaal bekeken worden.
€24,75

Batikdoek Boom Narangi

Verticale afbeelding van het skelet van de boom. Stam, takken en wortels. De aderen van de boom zijn ook te zien. Zonder bladeren. Met oranje tie dye achtergrond.
€24,75

Batikdoek Boom Lal

Verticale afbeelding van het skelet van de boom. Stam, takken en wortels. De aderen van de boom zijn ook te zien. Zonder bladeren. Met rode tie dye achtergrond.
€24,75

Batikdoek Boom Safed

Verticale afbeelding van het skelet van de boom. Stam, takken en wortels. De aderen van de boom zijn ook te zien. Zonder bladeren. Met witte tie dye achtergrond.
€24,75

Batikdoek Boom Nila

Verticale afbeelding van het skelet van de boom. Stam, takken en wortels. De aderen van de boom zijn ook te zien. Zonder bladeren. Met blauwe tie dye achtergrond.
€24,75
Top