Tricot is een fijne elastische stretchstof. Voelt zacht aan en makkelijk wasbaar. Deze jerseystof vormt zich naar jouw lichaam. Alle modellen geven een vrouwelijke look.

Ladystyle jurk Jersey Offblack

Donkere jurk: mix van zwart voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Om bijvoorbeeld te combineren met cowboylaarzen en een toffe hoed. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Maxidress Jersey Andhera Bhora

Een elegante lange tricot jurk met lange split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Donkerbruin is een basic kleur en kan je ook casual combineren met sieraden en een schoudertas. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Maxidress Jersey Andhera Nila

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Fem Fatale Look. Gemaakt van een comfortabele stof want als je kleding lekker zit, voel je je beter! Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Maxidress Jersey Jamakar Gulabi

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Feestelijke felle kleur. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Maxidress Jersey Kala

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Fem Fatale Look. De kleur zwart maakt dit ontwerp stijlvol en makkelijk te combineren met accessoires. Maak de blits op ieder feestje in deze comfortabele zwarte jurk! Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Maxidress Jersey Lal

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Super vrouwelijk. Geweldig om te combineren met hakken, rode lippenstift en een mooie rode bindi. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38
Top