Tricot is een fijne elastische stretchstof. Voelt zacht aan en makkelijk wasbaar. Deze jerseystof vormt zich naar jouw lichaam. Alle modellen geven een vrouwelijke look.

Maxidress Jersey Pastel Gulabi

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Romantische en nostalgische kleur, om bij weg te dromen. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Maxidress Jersey Safed

Elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Laat jou gebruinde huid na die zomerse middagen beter uitkomen. Benadrukt jouw kleurrijke persoonlijkheid en geeft een onschuldige indruk. In India is dit de kleur van reinheid; oftewel puur & oprecht. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Top met Capuchon Bhora

Bruin tricot mouwloos shirt met capuchon. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor de slanke taille. Een alternatieve stijl voor creatieve geesten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€10,88

Top met capuchon Hara

Felgroen tricot mouwloos shirt met capuchon. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor de slanke taille. Een alternatieve stijl voor creatieve geesten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€10,88

Top met capuchon Kala

Zwart tricot mouwloos shirt met capuchon. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor de slanke taille. Een alternatieve stijl voor creatieve geesten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€10,88

Top Tie Dye Lal

Tie dye topje van tricot voor vrouwen met een vrije geest! Naast de kleur rood ook roze, groene en gele tinten te zien in de spiraalvormige kleurencombinatie. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€19,75
Top