Tricot is een fijne elastische stretchstof. Voelt zacht aan en makkelijk wasbaar. Deze jerseystof vormt zich naar jouw lichaam. Alle modellen geven een vrouwelijke look.

Top Tie Dye Hara

Tie dye topje van tricot voor vrouwen met een vrije geest! Met groen, paars, geel en blauwe kleuren. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€19,75

Tricot Puntshirt Hara

Groen tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€11,38

Jumpsuit Firoza

Turquoise broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Top met Capuchon Gulabi

Roze tricot mouwloos shirt met capuchon. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor de slanke taille. Een alternatieve stijl voor creatieve geesten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€10,88

Top Tie Dye Gulabi

Tie dye topje van tricot voor vrouwen met een vrije geest! Een roze met lichtblauwe spiraal. Gele details. Super vrolijke hippie top. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€19,75

Jumpsuit Pila

Geel groen broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38
Top