Payal is het Indiase woord voor enkelband en wordt uitgesproken als 'pajél'. Enkelbandjes zijn helemaal van nu.

Dit seizoen ben jij je helemaal compleet met deze enkelversiering uit India. Zie je het voor je? Met je blote voeten in het zand.. onder een kort jurkje of rokje. Helemaal perfect. Kan ook prima  onder een harembroek! Laat ze rinkelen en rammelen, dan val je extra op. Check onze verschillende ontwerpen.

*Let op! Alle enkelbanden: met nikkel!

Enkelbandje Sierlijke Golf

Patroontje van grote diamanten met daaronder drie kleine. Een platte ‘gourmette’ ketting in golvende vorm. Glimt & glanst voor een stralende look. Haaksluiting.
€13,75

Enkelbandje Bloem Trio

Drie zilveren platte ‘gourmette’ kettingen zijn de brede basis voor de enkelband. Patroontje van grote diamanten met daaronder drie kleine, met golvende vormen. Glimt & glanst voor een stralende look. Haaksluiting.
€13,75

Enkelbandje Rinkelend Belletje

Zorg dat iedereen vrolijk wordt als je aan komt lopen! Deze bellenband kan tevens aan de enkels bevestigd worden om ritmisch effect te maken, tijdens het dansen of musiceren. Glimt & glanst voor een stralende look. Haaksluiting.
€13,75

Enkelbandje Sierlijk Doorzichtig

Zilveren ‘gourmette’ ketting voor om de enkel. Met daaraan kleine kettingen versierd transparante kraaltjes. Glimt & glanst voor een stralende look. Sluiting van hoge kwaliteit.
€13,75

Enkelbandje Roesje

Gaaf zilverkleurig enkelbandje met bedeltjes. Glimt & glanst voor een stralende look. Haaksluiting.
€11,75

Enkelbandje Drieklokje

Gaaf zilverkleurig enkelbandje met bedeltjes. Glimt & glanst voor een stralende look. Haaksluiting.
€11,75
Top