Karidi verkoopt wierook van hoge kwaliteit, mooie verpakkingen, uitzonderlijke en klassieke geuren. Wierook werkt bevorderlijk op lichaam en geest, verspreiden aangename geuren en verdrijven onaangename. Wierook branden is een eeuwenoude traditie en ooit begonnen als reukoffer. Een reukoffer had het doel de goden gunstig te stemmen. In India worden de wierookstokjes, gemaakt van gespleten bamboe, in een brandbaar wierook mengsel gerold met de hand. Dat mengsel bestaat uit fijn gemalen harsen. Geleverd in kartonnen verpakking met een inhoud van 10 wierookstokjes en een stokje brandt in 30 tot 45 minuten op.

Ayurveda Safraan

Deze geur was vroeger slechts bestemd voor de rijkste Sjeiks, maharadja’s, prinsen en koningen, maar gelukkig nu ook beschikbaar voor iedereen. Een geur die een reis naar het verleden in gang zet.
€2,00

Darshan Bharath

Bharath betekent India. Het is dé klassieker van dit prachtige land en tevens de favoriet van Karidi. Bevrijdt de geest van negativiteit, hebzucht en onwetendheid.
€2,00

Hem Saraswati

Saraswati is de Godin van de wetenschap en muziek. Vrouwelijke geur die stimulerend werkt tijdens het vergaren van kennis of leren van vaardigheden. Karidi bewondert deze Godin vanwege haar krachten!
€2,00

Satya Musk

Muskus wierook heeft een dierlijke, aardse en poederige geur die je weer terugbrengt naar jouw natuur. Passend voor in de badkamer, slaapkamer of woonkamer tijdens een ontspannen moment voor jezelf.
€2,00

Wierookhouder Spiegeltjes Nila

Langwerpige wierookhouder met blauw mozaïek.
€3,75

Ayurveda Agarwood

De geur van Agarhout was vroeger slechts bestemd voor de rijkste Sjeiks, maharadja’s, prinsen en koningen, maar gelukkig nu ook beschikbaar voor iedereen. Een geur die een reis naar het verleden in gang zet.
€2,00
Top