Ayurveda is een holistische geneeswijze. Een eeuwenoude traditie in India en langzamerhand ook steeds meer gewaardeerd in het Westen. Ayurvedische wierook bevat een combinatie van ingrediënten die volgens de Ayurvedische leer heilzaam en stimulerend zijn.

Ayurveda Safraan

Deze geur was vroeger slechts bestemd voor de rijkste Sjeiks, maharadja’s, prinsen en koningen, maar gelukkig nu ook beschikbaar voor iedereen. Een geur die een reis naar het verleden in gang zet.
€2,00

Ayurveda Agarwood

De geur van Agarhout was vroeger slechts bestemd voor de rijkste Sjeiks, maharadja’s, prinsen en koningen, maar gelukkig nu ook beschikbaar voor iedereen. Een geur die een reis naar het verleden in gang zet.
€2,00

Ayurveda Chakra

Een geur die alle chakra’s opent en stimuleert. De geur correspondeert met de zeven chakra’s, energiecentra gelegen langs de ruggengraat. Chakra’s harmoniseren onze verschillende niveau’s van bewustzijn, zodra ze op juist tempo roteren.
€2,00

Ayurveda Chandan

Het heilige sandelhout gewijd aan God Shiva en wordt veelvuldig gebruikt tijdens Diwali Festival, de laatste dag van het Hindoe jaar. Demonen worden verdreven en de overgang naar de hemelse wereld makkelijker.
€2,00

Ayurveda Kasturi

bijzonder mengsel van zeldzame kruiden, bloesem en honing. Een zoete geur die je neusgaten binnendringt en je in een dromerige staat brengt.
€2,00

Ayurveda Nag Champa

Klassieke Indiase geurenmix. Combinatie van Frangipangi, champac-bloem, halmaddi-hars en hars van sandelhout. De geur blijft lang hangen.
€2,00
Top