Wierook van het merk Darshan is over het algemeen mild & zacht voor het reukorgaan. 

Darshan Bharath

Bharath betekent India. Het is dé klassieker van dit prachtige land en tevens de favoriet van Karidi. Bevrijdt de geest van negativiteit, hebzucht en onwetendheid.
€2,00

Darshan Eucalyptus

Deze geur opent de luchtwegen en heeft een zuiverende werking, het maakt een troebele geest weer helder. Werkt goed tegen lusteloosheid en heeft een helende werking op plekken waar een ruzie heeft plaatsgevonden.
€2,00

Darshan Frangipangi

Deze bloemige geur blijft lang hangen. Is gemaakt van de Frangipangi bloem, die een absorberende werking heeft. Het absorbeert nare geurtjes in bijvoorbeeld het toilet of badkamer, in de auto of een schuur.
€2,00

Darshan Intimate

Deze milde, zwoele geur maakt de sfeer in jouw ruimte intiem. Ons reukorgaan associeert het met een knusse plek of samenkomst. Steek het wierookstokje aan om de setting voor een ontmoeting te perfectioneren.
€2,00

Darshan Lord Buddha

Frisse geur voor een heldere geest. Buddha bereikte volledige verlichting, vrij van ego en verlost van het lijden. Dit deed hij door onafgebroken te mediteren. Deze wierook geur is zeer geschikt tijdens de meditatie, het wekt vrede en geweldloosheid op.
€2,00

Darshan Love

Een dromerige, zachte, zoete geur die absoluut doet denken aan verliefdheid. Met deze geur in je kamer waan je jezelf huppelend door een veld van bloemen, het ultieme geluk.
€2,00
Top