De sprekende wierookgeuren van HEM met de zintuigen! De geuren blijven lang aanwezig in de ruimte en in jouw geheugen.

Hem Saraswati

Saraswati is de Godin van de wetenschap en muziek. Vrouwelijke geur die stimulerend werkt tijdens het vergaren van kennis of leren van vaardigheden. Karidi bewondert deze Godin vanwege haar krachten!
€2,00

Hem Chakra

Chakra’s zijn energiecentra gelegen langs de ruggengraat. Wanneer de chakra’s op het juiste tempo roteert, kom je in een staat van harmonie met je verschillende niveau’s van bewustzijn.
€2,00

Hem Krishna

Sterke, doordringende geur. God Krishna uit het Hindoeïsme staat voor mannelijke energie. De wierook brengt je al het goede wat een man te bieden heeft: veiligheid, bescherming en moed.
€2,00

Hem Lavendel

Lavendel kalmeert de zenuwen en brengt de geest weer in balans. Lavendel Wierook onderdrukt depressieve gevoelens, angst en zenuwen, maar ook de fysieke gevolgen hiervan.
€2,00

Hem Sandelwood

Uit houtsnippers gedestilleerd, een dikke donkergele olie met een subtiele zoet, houtachtige, troostende aroma. Zachte geur met een reinigend effect, maakt ruimtes vrij van oude en negatieve energieën.
€2,00

Hem Witte Salie

Salie verdrijft oude energieën, kwaadaardige krachten en boze geesten, reinigt ruimtes en aura’s. Je kunt reinigen door het stokje langzaam in de ruimte of rond het lichaam heen te bewegen. Een geur om ruimtes te zuiveren.
€2,00
Top