Dit prachtige handsieraad telt meerdere edelstenen. Een op de ring, op het midden van de hand en meerdere om de pols. Verbonden met een platte ‘gourmette’ ketting. Stevig in elkaar gezet. Met keuze uit diverse edelstenen.

Alle edelstenen hebben een bepaalde werking, een bepaalde invloed. Bij het uitkiezen van de steen kiest men vaak niet op basis van het effect, maar op basis van de aantrekkingskracht. Bekijk door welke steen jij je aangetrokken voelt.  

Dubbelpunt Jade Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand loopt. Versiert met prachtige turquoise stenen. Jade geeft daadkracht om ideeën in de praktijk te brengen, maakt je creatief en vindingrijk. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€18,75

Dubbelpunt Rode Barnsteen Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand heen loopt. Versiert met prachtige rode stenen. Barnsteen maakt je flexibel, open, spontaan en zorgeloos. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€18,75

Dubbelpunt Groene Kwarts Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand heen loopt. Versiert met prachtige groene stenen. Groene kwarts absorbeert elektromagnetische straling (van telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling.
€18,75

Dubbelpunt Zwarte Onyx Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand heen loopt. Versiert met prachtige zwarte stenen. Onyx stimuleert zelfverwezenlijking en zorgt dat je verantwoordelijkheden kan nemen. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€18,75

Dubbelpint Rode Jaspis Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand heen loopt. Versiert met prachtige rode Jaspis. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€18,75

Dubbelpunt Zonnesteen Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand heen loopt. Versiert met prachtige oranje stenen. Zonnesteen heeft dezelfde werking als de zon en brengt levensvreugde, optimisme en een goed humeur. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€18,75
Top